Main Street Apartments

Prvoklasni smještaj u samom centru Rijeke.

Booking.com Ocijena

Main Street Apartments nalaze se na Korzu, u samom središtu Rijeke, u blizini hotela Bonavia. Udaljeni su samo 11 km od Opatije.

Idealna pozicija za praćenje mnogih događanja u Rijeci, kao što su Međunarodna i Dječja karnevalska povorka, Riječke stepenice (modna revija večernjih haljina i odijela modnih kuća i dizajnera) te Carnival Snowboard Session (međunarodno gradsko snowboard natjecanje).

Svi apartmani uključuju klimatizirani prostor, LCD televizor, te pristup Internetu. Apartmani su opremljeni kuhinjom i prostorom za objed. Kuhinje su opremljene hladnjakom, pločom za kuhanje, napom, mikrovalnom pećnicom te ostalim uređajima i opremom potrebnom za svakodnevno spravljanje obroka. Svaki apartman ima kupaonicu i wc. Ručnici, kao i posteljina su uvijek čisti i spremni.

Za ulazak u apartmane koriste se bezkontaktne kartice.

Booking.com ocjenio je ovu lokaciju kao najboljom lokacijom u Rijeci prema nezavisnim recenzijama korisnika.

Ocijene naših gostiju

Čistoća 90%
Komfort 82%
Sanitarije 81%
Osoblje 90%
Kvaliteta naspram cijene 85%
Free WiFi 92%
Lokacija 93%

Studio apartman

Površina: 43 m²

   x2

Studio apartman

Površina: 34 m²

   x2

Studio apartman

Površina: 21 m²

 

Studio apartman

Površina: 40 m²

   x2

Rezencije naših gostiju

“...izuzetno ljubazni domaćini,pristupacni i uvijek na usluzi...apartman na izvrsnoj lokaciji,opremljen vrhunski...hvala na svemu...”

Sandra
Croatia
“The hosts were extremly kind, patient and understanding. Thank you so much!”


Eric
Germany

Možete nas pronaći pomoću google karti prikazanih ispod. Dolazak je vrlo jednostavan i bezbolan uz korištenje navigacije.